StepZone Healing

Spirituel og helbredene rejse.


Healende og energifyldt tur til de Bosniske pyramider.

På turen, der vil strække sig over otte dage, vil være en blanding af ferie, meditation, energiarbejde og vandring.

Vi vil bo på hotel Piramida Sunca med den smukkeste udsigt i Visoko.

 


Klik på billederne for oplysning.

Vi er super glade for at kunne invitere dig på denne energirejse til de Bosniske pyramider og til de healende Ravne tunneller. En både ydre og indre rejse.

Turen bliver en blanding af besøg på toppen af Sol - Måne - Kærlighedens og Dragepyramiden.

Tumulus Vratnica, der siges at være et gammelt tempel.

Ravne tunnelerne.

En dags tur til Kravica vandfaldene.

Det vil blive en blanding af meditation, energiarbejde, ceremoni, vandring, ferie og sjov.   Vi vil møde en masse åbne og positive mennesker. Vi vil bruge vores åndelige guider til at stille ind på de pågældende energier, der er på de forskellige områder samt kanalisere inspiration til vores energiarbejde.

Vi vil vise og fortælle alt om de forskellige steder.

Et rigtigt eventyr på en tryg og komfortabel måde, hvor du bidrager som lysarbejder med at løfte energien på fællesbevidstheden og forbinder dig med det fælles og dit eget højere selv.

 


Program for turen

Lørdag: Ankomst, indlogering og velkomstmiddag.

Søndag: Tur ind i Ravne tunnelerne med engelsk guide. Efter den guidet tur er der meditation ved en megalitsten. Derefter en tur i Ravne parken.  Frokost i restaurant No. 1.  

Mandag: Vandretur i stilhed til plateauet  ved toppen af Månepyramiden. Tromme ceremoni på toppen. Frokost og meditation.

Tirsdag: Vandring op til Dragepyramiden. Vandceremoni ved floden Bosnia. Fri resten af dagen til egne udflugter eller afslapning.

Onsdag: Heldagstur til Kravica vandfaldene. Vi medbringer frugt, og slutter af med middag.

Torsdag: Vandretur til Kærlighedens pyramide.

Fredag: Tur til de blotlagte sider på Solpyramiden hvor vi ser hvordan pyramiden oprindeligt har set ud.  

Lørdag:  Afslutnings ceremoni på toppen af Solpyramiden.

Søndag: Hjemrejse.

 

NB: Alle dage, bortset fra onsdag, vil der være mulighed for at besøge Ravne tunnellerne om eftermiddagen for at modtage den healende effekt. (Egen betaling) 

Mulighed for kørsel til resturant hver dag.      

 NB. Ændringer i programet kan forekomme i forhold til vejret.


Praktisk information

Pris for turen 6.800,- kr. heraf depositum 2000,- kr. (ikke refunderbart) Med mindre rejsen aflyses.

           Eksklusiv flybillet tur/retur. (ca. 2400kr.)

Her er oplysningerne om fly, så vi kan starte rejsen sammen fra kastrup og hjem igen til kastrup.

Vi har nu booket flybilletter med følgende oplysninger:

 

Udrejse lørdag den 18. april 2020 fra Kastrup 10.05 og ankomst i Sarajevo 14.20 med mellemlanding i Wien.

Hjemrejse søndag den 26. april 2020 fra Sarajevo kl. 06.30 og ankomst i København kl. 12.05 med mellemlanding i München.

Flybilletterne kan bestilles via Flybillet.dk

 

København – Wien OS302 Austrian Airlines

Wien – Sarajevo OS757 Austrian Airlines

 

Sarajevo – München LH1743 Lufthansa

München – København LH2440 Lufthansa

 

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller der er brug for hjælp er du velkommen til at ringe på tlf. 24 63 10 24

 

Med i prisen er:

Healing, kanalisering og guidening.

Transport til og fra lufthavn.

Hotel Piramida Sunca med morgenmad, på Solpyramidens plateau.  Eget værelse med bad, uanset om det er ene -eller dobbeltværelse.

Entré og guide (engelsk) til udgravningerne på Solpyramiden.

Transport til de forskellige destinationer.

Entré og guidet tur i Ravne tunnelerne (engelsk).

Frokost på toppen af Månepyramiden.

Velkomst -og afskedsmiddag.

Turen vil blive fra lørdag den 18. april til søndag den 26. april 2020

Depositum skal være indbetalt inden den 1. marts 2020

Restbeløb indbetales 1. april 2020

 

Når depositum er betalt er pladsen sikret.

Konto nr. 4317  6260400736

 

 


Mere info om turen og praktiske detaljer.

enlightenedAlle dage starter stille og roligt med et lille yoga program kl. 8.00 - 8. 20 hvor vi strækker søvnen ud af kroppen og bliver klar til en ny dag med åbent sind, på den skønne terrasse med udsigt over dalen.(frivilligt) Derefter er der morgenmad.

enlightenedAlle dage er der mulighed for at komme i Ravne tunnellerne, en tur på toppen af Solpyramiden og ud at spise.

 

heartLørdag rystes vi godt sammen, dels ved selve rejsen til Bosnien, hvor vi mødes i Kastrup lufthavn og rejser sammen hele vejen til Visoko. Vi bliver hentet i Sarajevo lufthavn og kørt til hotellet hvor vi skal bo hele ugen. Derefter tager vi ud og spiser velkomstmiddag. Her kan vi præsentere os for hinanden og evt. forventninger til turen.

heartSøndag spiser vi morgenmad på hotellet, mens vi nyder den smukkest udsigt over Visoko dalen. En spændende engelsk guide tur i Ravnetunnellerne hvor I vil høre om alle de spændende detaljer og mærke den fantastiske energi fra Megalit stenene. Her efter vil vi gå en tur i Ravneparken og evt. kikke på alle krystal boderne. Frokost ved boderne og frisk frugt. Tilbage til Hotellet og evt. en tur på toppen af Solpyramiden, med meditation og healing. Ud og spise på Restaurant No. 1

heartMandag er der vandretur ca. 3-4 km, vi går samme i stilhed og mens vi gå blidt opad, gå vi også ind i vores inderste til plateauet af Månens pyramide. Her vil vi sammen lukke op for vores inderste gennem en trommerejse og deling. Spise en herlig frokost på toppen af Månens pyramide, der bliver tilberedt på åben ild. På Månens pyramide er der en fin feminin energi og derfor vil vi efter frokost påkalde Maria og Maria Magdalene ind i en fælles guidet meditation på selve toppen af pyramiden.

heartTirsdag Vandring til toppe af Dragens Pyramide. Vi tager stien stille og roligt, da den er lidt stejl nogen steder (godt med nogen vandrestave her). Guidet meditation på toppen. Her er energien mere kraftfuld og lige på (ufo landingsplads). Vi vil påkalde Metatron og lave energi arbejde for at genoprette Moder Jords medianer og energicentre, så vi derved hjælper området tilbage til det oprindelige, som var planen med at bygge pyramiderne. Herefter går vi til floden Bosnia og gennemføre en vandcermoni med samme tema. Frokost på restaurant No.1. Resten af dagen kan bruges på egen hånd til det man vil.

heartOnsdag Heldagstur til Kravica vandfaldene hvor vi vil gennemføre en guidet renselses meditation og bagefter gennemføre en fysisk renselses i vandfaldene( det bliver nok det kolde gys og er frivilligt) Vi spiser den medbragt mad og frugt og nyder den skønne natur. På hjemvejen spiser vi på restaurant inden hjemkomst.

heartTorsdag Vi går direkte fra hotellet til kærlighedens pyramide en vandretur på ca. 3-4 km og det samme tilbage til hotellet. Her vil vi modtage jordens og universets kærlighed, på samme måde som en moder giver sit barn kærlighed. Her vil vi Påkalde Jesus til at heale hinanden ved at være på skift i vores midte og understøtte den kærlige energi. Resten af dagen fri til afslapning evt. i ravne tunnellerne. Middag på No.1.

heartFredag Engelsk Guidet tur til den blotlagte side af Sol Pyramiden, hvor vi kan få en fornemelse af hvordan den oprindligt har set ud og hvordan dette kæmpe bygningsværk har set ud. Let Frokost. Tur til Vratnika Tumulus Templet som har fungeret som videscenter  for hele komplexet. I en guidet meditation vil vi påkalde Kuthumi og visdommen her, og åbne op for vores egen visdom og bede om at få vist vejen fremad. Evt. en tur i Ravne tunnellerne og få healing. Middag på No.1.

heartLørdag Fælles beslutning om hvad dagen skal bruges til..? Afslutnings cermoni med tromme og fælles sang/lyd på Sol pyramidens top. Afskedsmiddag og evaluering ris og ros til Jørgen og Remona så vi kan blive endnu bedre til næste tur.

(Aftale en møde dag hos os i maj mdr. for at udveksle eftervirkninger.) 

heartSøndag Hjemrejse Afsked og udveksling af kontakter.  (Det er muligt at vi rykker rundt på nogle af dagene på grund af vejret eller andet uforudset)

 heartheartheart

       Pakke liste (friviligt)

Noget at side på når vi er på tur, bla. til meditation.

Gode sko eller vandrestøvler og evt. vandrestave og rygsæk.

Varmt praktisk tøj.....der er ca. 12 grader i tunnelerne.

Bade tøj/sko og håndklæde til heldagsturen.

Plads i kufferten til indkøb af bla. lammeskind og krystaller.