StepZone Healing

Power Healing med tromme og kodet krystaller

(Klik på billedet for pris)

Mine evner som healer kom helt bag på mig. Jeg har altid vidst at mine hænder var "skruet rigtigt på" og har lavet mange kreative ting og aldrig været bange for håndværksmæssig udfordringer.  

Men mit livsformål er at heale og hjælpe så mange som muligt.

Jeg arbejder intuitivt og får stor hjælp fra alle de store mestre og de "de himmelsek læger" når blot jeg beder om deres hjælp og vejledning.

Desuden har jeg fundet ud af, at både tromme og krystaller forstærker min healing på en ganske unik måde.(Skal opleves)

Trommerne som jeg bruger har jeg selv fremstillet helt fra bunden og krystallerne til hvert crakra har jeg fundet frem til gennem vejledning fra en kyndig stenkender og mine guider. 

Gennem denne udvikling og fremstilling af både trommer og krystaller, er jeg kommet frem til at.

heart 

Krystallerne og trommen forstærker hinandens energi, ligesom en tornado er selvforstærkende, arbejder krystallerne og trommen på samme måde som i en spiral, der hele tiden kommer højere og højere i frekvens.

heart

Trommes lyd føre dig blidt tilbage til tideligere liv, hvor vi samme kan bearbejde det, som måske var hensigtmæssigt den gang, men ligger som en hendring i dag.

heart

Særlig stærk healing hvor der er fokus på at få DIN power frem i lyset, så der bliver en større og fornyet åbning af dit hjerte. Din indre flamme/ur-arne vækkes, og forbindelsen til din skjulte visdom åbnes og bliver derved selvhelbredende.

heart 

Særlig powerfuld healing hvor der ligeledes er fokus på arbejdet med opstigning til 5 deminsion og den smerte det kan medføre.  

heart 

Power healing giver dig styrke og klarhed da der bliver arbejdet på

celleplan og med dit DNA.

heartheartheart

Tider til Healing på fredage.

 (Dette udføres på Skjoldenæsvej 160, 4330 Hvalsø)

 


Klienters kommentar

heart

Jeg har i dag været til en fantastisk healing hos Remona. Først blev der lagt en pose med krystaller på hvert chakra og derefter fik jeg hovedtelefoner på og lyttede til en intens tromme med lyden af rislende vand i baggrunden, der virkelig fik mig ned i en dyb meditativ tilstand hvor tankerne fløj bort og hovedet blev renset for alle de tanker der havde hobet sig op i løbet af dagen. En begyndende prikkende fornemmelse udviklede sig i hele kroppen efterhånden som healingen skred frem og jeg er overbevist om at alle mine celler er blevet påvirket i positiv retning under healings forløbet. Da trommehealingen var overstået fortsatte Remona med en særdeles god healingmassage der fik hele mit energisystem afbalanceret. Er nu afslappet og i balance. Virkelig anbefalingsværdigt. Tak for det.

Lars Hansen.


Behaglig og rolig klinik

 

Remona Moranis er Shaman og Healer. Hun har udviklet et helt unikt sæt Healings poser med sten og krystaller der passer ind til hvert chakra i kroppen. Remonas hænder lyser og healer med en effekt som skaber ro og styrke. Når det sættes sammen med trommens vibration og poserne med krystaller, virker det helt ind på celleplan og alle medianerne i kroppen, der påvirkes i en grad der ikke før er prøvet.

Remona renser, afbalancere og oplader dig, så du får fornyet dine kræfter og healingen vil virke på et meget dybt og intenst niveau.